[layerslider id="1"]

Over DogsCoach.nl

Leoni Corstjens | DogsCoach.nlGestart in 2006 uit mijn levenslange passie en liefde voor honden. Het was opmerkelijk dat veel mensen problemen ondervonden met hun honden, maar er geen gerichte en doeltreffende hulp beschikbaar was. Deze mensen ben ik gaan helpen en wat begon als een hobby en passie groeide al snel uit naar naar een fulltime baan.

Om dit te verder uit te bouwen en te professionaliseren, ben ik mij gaan verdiepen in de psyche van de hond als dier en de daarbij behorende gedragingen. Hiervoor voer ik continu onderzoek en veldwerk uit en blijft dit ook een doorlopend proces.
Daarnaast is de psyche van de mens een ander belangrijk onderdeel, omdat de invloed van de mens groot is op de hond. Een hond weerspiegelt namelijk de gemoedstoestand van de mens.

Door mijn onderzoeken, veldwerk en jarenlange ervaringen, ben ik drie methoden gaan ontwikkelen. Deze methoden zorgen ervoor dat de basisbehoefte van de hond gewaarborgd blijven en tevens begrijpelijk én toepasbaar is voor de mens!